Snelle levering
Laagste prijs
Gratis advies
2 jaar garantie


Beveiligingscamera set wifi draadloos,voor buiten of binnen. IP camera beveiliging thuis met een HD bewakingscamera !


De beste beveiligingscamera kopen? Wij bieden camera beveiliging, ook draadloos voorzien van wifi of bekabeld met analoge beveiligingscamera's van 700 tot 1200 Tv-lijnen, analoge hoge definitie camera's van 1 tot 1.3 megapixel en IP netwerk camera's tot maar liefst 5 megapixel! We leveren analoge DVR's, analoge hoge definitie DVR's, Hybride DVR's en NVR's. Met een complete hd beveiligingscamera set bieden we u voordeel en kunt u snel aan de slag. U kunt een IP camera via internet bekijken op uw smartphone.

HD Beveiligingscamera's, analoge en IP beveiligingscamera sets met accessoires


Goed beeld hebben wilt iedereen dat begrijpen we hier bij www.beveiligingscameras.nl. Daarom leveren We uitsluitend HD en geen bewakingscamera met minder dan 700TV lijnen ook hebben we elke beveiligingscamera getest op goed en duidelijk dag en nacht beeld. Hierdoor krijgt u kwaliteit voor uw geld en heeft u een optimale camera beveiliging van uw huis.

Voor huis en bedrijf


We bieden een betaalbare camera beveiliging voor thuis en uw bedrijf. Wat dacht u van de nieuwste H.265 compressie techniek en camerabeelden 's nachts bij gewone buitenverlichting in kleur bekijken. Of juist hele kleine spy beveiligingscamera's welke onzichtbaar kunnen worden opgesteld. Voor elke situatie bieden We een goede oplossing.

Bewakingscamera analoog


Deze 1,3 megapixel HD-beveiligingscamera kan via gewone coax kabels worden aangesloten op een AHD DVR-recorder. U hoeft dus niet zoals bij IP-bewakingscamera's netwerk kennis te hebben om de camera's aan te sluiten. Ze zijn plug en play. Bovendien zijn hebben deze camera's niet het probleem dat de beelden vertraagd binnen komen zoals dit in een overbelast netwerk bij IP-camera's mogelijk is.

Sony Effio

Met een Sony Effio beveiliging camera heeft u uitstekend beeld overdag en 's nachts. Deze heeft minder ruis en scherper beeld, een optimale kleur weergave en is leverbaar in zowel dome als bullet model. Veel van onze beveiligingscamera modellen hebben het IP66 kenmerk, dit houdt in dat ze water en stof dicht zijn zodat u ze binnen en buiten kunt gebruiken.

Goed beeld overdag en 's nachts

Ook hebben al onze analoge of IP-camera's infra rood leds voor goed nacht zicht, sommige met een bereik tot wel 70 meter door de extra grote ingebouwde leds. Een starlight beveiliging camera heeft geen leds maar is zeer lichtgevoelig waardoor deze bij buitenverlichting ook in de nacht beeld in kleur heeft. Hierdoor hebben deze bewakingscamera’s dag en nacht goed en duidelijk beeld wat resulteert in optimale camera beveiliging.

Goedkoop


Een goedkope bewakingscamera met uitzonderlijk goed beeld. De kwaliteit van deze analoge camera is vergelijkbaar met 1 megapixel HD. U heeft de keuze uit dome camera's of bullet camera's met als voordeel dat nagenoeg al onze camera's varifocus zijn, waardoor u kunt in of uit zoomen en voorzien zijn van infra rood nacht zicht. Heeft u al een analoge bewakingscamera installatie en wenst u betere camera's, dan is dit de ideale oplossing om uw systeem te opwaarderen.

bewakingscamera set plug & play


Deze HD camera beveiling set van 1 en 1,3 megapixel voor binnen heeft een DVR met eigen wifi router en alle camera’s zijn hier al aan gekoppeld. Je kan deze dus gewoon aansluiten en meteen via een aangesloten monitor of via smartphone app bekijken. Is de afstand tot de router te groot, dan kun je een camera ook via utp kabel koppelen. Je hoeft dus geen technische kennis te hebben om deze set aan te sluiten. Ze zijn plug en play. Bovendien zijn hebben deze camera's niet het probleem dat de beelden vertraagd binnen komen zoals dit in een overbelast netwerk bij IP-camera's mogelijk is.

IP HD camera's


Hoge kwaliteit beelden tot 5 megapixel in full HD via uw netwerk. De mogelijkheden met een IP-camera zijn vrijwel eindeloos. Stel alarm in, neem geluid op, stuur spraak enz. De beelden worden gecomprimeerd in H264 of H265 techniek zodat ze niet te veel data verbruiken. Om de IP-camera te installeren dient u over netwerk kennis te beschikken daar het IP-adres van de camera aangepast dient te worden aan het netwerk.

Camera beveiliging systeem


We hebben betrouwbare beveiligingscamera sets voor u samengesteld. Zo bent u nóg voordeliger uit voor uw camerabewaking beveiliging systeem en weet u zeker dat alle componenten optimaal bij elkaar passen. We leveren sets met twee tot acht bewakingscamera's. Het geheugen in de recorder kan naar wens worden gekozen, zodat u zelf kunt bepalen hoe lang u de beelden wilt bewaren.

Voor buiten


Ook voor buiten leveren we hoogwaardige bewakingscamera’s met hoge prestaties zowel overdag als ’s avonds. Lees kentekens van rijdende auto’s tot 12 meter of breng een gezicht duidelijk in beeld tot 15 meter. We adviseren u graag als u beveiligingscamera’s voor buiten nodig heeft.

Garantie


Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Gratis verzending vanaf 25 euro


We versturen uw online aangekochte producten vanaf 25 euro gratis door Nederland en België. U bent er zo van verzekerd dat u dan altijd goedkoop heeft gekocht. U ontvangt track en trace informatie om de status van uw zending in te zien. Mocht er toch onverhoopt iets met uw zending aan de hand zijn, dan staan we u met raad en daad bij.

Klant reacties

Test response