Snelle levering
Laagste prijs
Gratis advies
2 jaar garantie

Remote focus & zoom milesight starlight IP-camera set

Starlight techniek met infra rood, PoE, zoomen in de software en mini NVR


Een opname apparaat zo klein als je mobiele telefoon met de capaciteit om maar liefst 9 camera's tot 4K kwaliteit te ondersteunen, met 2 harde schijf ingangen en super stil.
Met zijn mooie strakke design en indrukwekkende featueres krijgt u écht top kwaliteit in een hele kleine behuizing. Door het formaat is het opname apparaat gemakkelijk weg te werken, door zijn design uiterlijk hoeft dit niet.

De intelligente ventilator zorgt voor een super stille energiebesparende ervaring. Natuurlijk ook te bekijken via de app en op de computer.
Door de goed vormgegeven interface met een gids die u door de begin stappen helpt is deze set gemakkelijk te installeren.
Het opname apparaat heeft eenUltra hoge definitie: 3840*2160 resolutie.

De 2MP IP-camera's zijn voorzien van de nieuwste starlight techniek die ondersteunt wordt door de 10 infra rood leds zodat u altijd gegarandeerd wordt van het beste beeld.
H.265 compressie zorgt ervoor dat er minder opslag ruimte nodig is.

De infra rood leds van de camera kunt u in of uitschakelen, hierdoor kan deze camera ook gebruikt worden achter glas. Op de voorbeeld beelden staat infra rood uit.

Met de gemotoriseerde auto focus zoom lens kunt u inzoomen op wat echt belangrijk is.

De camera's zijn vandaal bestendig, hebben waterbestendig ratio IP67, ondersteunen micro SD kaarten tot 64GB én privacy maskering.


Kortom, een set van top kwaliteit met de nieuwste technieken en een mooi design.


Wat zit er in de set?

1x 9 kanaals mini NVR
2x 2MP Starlight IP-camera
1x 1 meter netwerk kabel

Wat heb ik nog nodig?

  • Harde schijf, in deze NVR passen 2x 2TB 2,5" harde schijven.
  • PoE switch om de camera's van stroom te voorzien.
  • Op de router dienen netwerkkabel ingangen leeg te zijn zodat u het opname apparaat en de PoE switch met de router kunt verbinden. En zodat u de camera's met de PoE switch kunt verbinden.
       In totaal zijn er 3 netwerkkabels nodig
  • Een beeldscherm met een HDMI ingang


Uitbreiden?

De NVR ondersteunt 9 camera's. Voeg meer camera's toe.


Uw order is toegevoegd aan het winkelmandje (rechts boven).
Deze stof is toegevoegd aan uw Kleurstaal Aanvraag.

1025.00

€ 541.00

Voorraad: 5


 

Artikel nr: Msight-2ip1nvr

*Wanneer u een harde schijf ingebouwd wilt hebben dan gaat het om een op maat gemaakt product,  dit valt buiten het herroepingsrecht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Dag en nacht beelden van de Msight-1IP, de voorste lantaarnpalen staan op 25 meter afstand, de achterste lantaarnpalen op 45 meter afstand.
De Msight-1IP heeft een gemotoriseerde lens, onderstaande afbeeldingen zijn afbeeldingen waarop de lens volledig uitgezoomd of volledig ingezoomd is.

 

nieuwspopup