Snelle levering
Laagste prijs
Gratis advies
2 jaar garantie

Wifi starlight set, perfect voor opnemen achter glas

4x 2.2MP starlight camera's en een H.265 NVR


4x de Qfind-IP04BWS5-2.2M 2.2 MP IP wifi camera's en 1x de QS-NVR1-8x4M NVR.

Een gouden combinatie,een kleine onopvallende behuizing én overdag en 's nachts beeld in kleur!
Combineer dat met de H.265 NVR, scan de QR code om de app te downloaden en voeg via de volgende QR code het opname apparaat toe, zo gemakkelijk kunt u altijd en overal uw camera's bekijken!

De wifi IP-camera kan via wifi of bekabeld aangesloten worden en heeft een kijkhoek van 47 graden. Door het IP66 waterbestendigheidsratio is de wifi camera buiten en binnen te gebruiken.
Via QR code voegt u het opname apparaat toe aan de app en kunt u meteen al uw beelden live bekijken maar ook de opgeslagen beelden terug kijken. Dit kan overal ter wereld.
Log ook op afstand in op uw opname apparaat via internet explorer, er zijn geen port forwarding instellingen meer nodig!

Scroll naar beneden voor foto's van het dag en nacht zicht.

  • Deze camera's hebben gezichtsherkenning tot ongeveer 10 meter en nachtzicht tot 35 meter.
  • Tip: Hang deze camera's ook op achter glas, Starlight beveiligingscamera's stralen geen licht uit waardoor ze ook achter glas opgehangen kunnen worden.
  • Dag en nacht superieur zicht door de nieuwe starlight techniek. Een lantaarnpaal in de buurt is al voldoende om ook 's nachts beeld in kleur weer te geven!
  • Sluit gemakkelijk een scherm aan op het opname apparaat via HDMI.Sluit 4 IP-camera's aan tot maximaal 5MP. Ook de nieuwe compressie techniek H.265 wordt ondersteunt, zo bent u goed voorbereid op de toekomst.
  • Nederlandstalige handleiding via mail


Wat heb ik nog nodig?

  1. Op de router dient 1 netwerkkabel ingang leeg te zijn zodat u het opname apparaat  met de router kunt verbinden. (Na het instellen van het wifi signaal hebben de camera's geen netwerkkabel meer nodig)
  2. Een beeldscherm met een HDMI ingang
  3. Om meteen te kunnen beginnen met opnemen heeft u ook een harde schijf nodig.
     We bieden ook de optie de harde schijf in te laten bouwen.


Uw order is toegevoegd aan het winkelmandje (rechts boven).
Deze stof is toegevoegd aan uw Kleurstaal Aanvraag.
€ 709.00

Voorraad: 3

Harde schijf


 

Dag en nacht beelden van de Qfind-IP04BWS5-2.2M  starlight IP-camera opgenomen achter glas, de voorste lantaarnpaal staat op 25 meter afstand, de achterste lantaarnpaal op 45 meter.
De nummerborden zijn weggevaagd uit privacy overweging.

Situatie nacht:

2.2MP wifi starlight camera:

*Wilt u een harde schijf ingebouwd hebben en staat deze optie er niet bij?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

nieuwspopup